Guillem Font debuta com a professional


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El golfista santcugatenc Guillem Font ha finalitzat la primera jornada del Circuit Català de Professionals en 20a posició, amb una targeta de sis cops sobre del par del camp. Aquest és el seu primer campionat oficial, després de decidir fer el salt a la competició professional un any abans del previst. Ivó Giner també ha participat del torneig i ha aconseguit la 4a plaça.

El santcugatenc Guillem Font ha decidit provar sort com a golfista professional i ha debutat dimarts al seu primer campionat, la final del Circuit Català, que es disputa al camp de golf la Graiera, al Vendrell.

La primera jornada ha estat marcada pel vent i els nervis, que han situat Font en la 20a posició, de 60 jugadors. El golfista santcugatenc Guillem Font afirma sentir-se una mica decepcionat amb la seva actuació, però intentarà millorar els resultats a la propera jornada.

Guillem Font

La veritat, m'he endut una petita decepció. Per demà està previst més mal temps, però no és excusa i ja conec el camp. Intentaré fer-ho millor.



Aquest campionat és una primera aproximació al golf professional. Font té la intenció de competir seriosament la propera temporada.

Guillem Font

Aquest és el meu primer torneig, però vull començar a competir la temporada vinent.







Un altre santcugatenc, Ivó Giner, ha tingut una bona estrena i ha finalitzat en 4a posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.