Domingo, 7è al Circolo Bogogno i Larrazábal acaba 8è a la Vivendi Cup


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Agustín Domingo

Imatge d'arxiu d'Agustín Domingo

El golfista santcugatenc Agustín Domingo ha acabat setè a la primera fase de classificació pel Circuit Europeu, disputada entre el 21 i el 24 de setembre a Itàlia. De la seva banda, el golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal ha acabat en vuitena posició a la Vivendi Cup 2010, celebrada al camp parisenc de Joyenval entre el 23 i el 26 de setembre.

A Itàlia, al Circolo Golf Bogogno, el santcugatenc Agustín Domingo ha estat setè en la primera prova per aconseguir una targeta del Circuit Europeu. Més d'un miler de golfistes han participat en aquesta primera fase dividits en vuit camps del continent. Durant tres fases, tots ells lluitaran per 35 targetes del circuit. A la primera de les tres fases, el santcugatenc Agustín Domingo ha acabat en setena posició, un resultat més que suficient per accedir a la segona ronda, que disputarà a finals de novembre a Càdis o a Múrcia.

Domingo es veu amb opcions de fer-se amb una de les 35 targetes pel Circuit Europeu, però admet que ja estaria satisfet si arribés a la tercera fase.

Agustín Domingo

Tinc possibilitats, però el més important és arribar a la tercera fase, que ja dóna accés al Challenge Tour. Amb això ja estaria content.









Mentre no arriba la segona fase, Domingo disputarà les últimes quatre proves de l'Alps Tour. Ara mateix és setè classificat a la general del circuit, molt a prop de les cinc primeres places, que donen accés al Challenge Tour. Avui mateix, Domingo marxa a Itàlia, on disputarà l'Accaya Golf Open des del 30 de setembre fins el 3 d'octubre.

D'altra banda, el golfista resident a Sant Cugat, Pablo Larrazábal ha aconseguit la vuitena posició a la Vivendi Cup, prova del Circuit Europeu. Amb 275 cops, el golfista santcugatenc ha estat el millor dels golfistes espanyols en aquesta competició, quedant a només quatre cops del campió, l'anglès John Parry.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.