Agustín Domingo: 'Vull jugar tots els tornejos que queden i intentar acabar entre els cinc primers'


  • Comparteix:

Domingo celebra la victòria al Peugeot Classic Omnium International.

Domingo celebra la victòria al Peugeot Classic Omnium International.

El golfista santcugatenc Agustín Domingo s'ha mostrat ambiciós de cara al desenllaç de la temporada del circuit Alps Tour, després d'adjudicar-se'n l'última prova disputada a Sochaux, França. Amb aquesta victòria, Domingo torna a guanyar un campionat després de quatre anys sense cap títol i se situa vuitè al rànquing de la competició alpina de golf. El santcugatenc espera poder continuar sumant bons resultats en les sis proves restants al calendari.

El jugador del Club de Golf Sant Cugat ha mostrat un bon nivell de joc des de l'inici de la competició, que l'ha colocat líder juntament amb el francès Kenny Le Sager. Els dos golfistes han mantingut un duel fins a l'últim forat, quan el santcugatenc s'ha pogut emportar la victòria definitiva. Domingo ha signat una targeta final de 209 cops, set sota el par del camp. El santcugatenc està ja recuperat de la lesió patida l'any passat a l'espatlla dreta i que el va fer passar pel quiròfan. El golfista ha declarat que ara mateix només pensa en seguir en aquesta línia en els tornejos que venen.

Agustín Domingo

Vull jugar tots els tornejos que queden i intentar acabar entre els cinc primers.



El santcugatenc s'apropa ara a les primeres posicions del rànquing, que donen dret a participar al circuit superior. Domingo ha remarcat la importància en la victòria de la seva dona, amb qui es va casar el desembre passat, i que li ha fet de caddy. A més, ha recordat altres membres de la seva família, estretament vinculada al golf.

Agustín Domingo

He pensat en la meva dona i en la família, el meu tiet que va ser el que va començar a jugar a golf i el meu avi.






El següent torneig per Domingo és del 10 al 12 de setembre a Asti, Itàlia, el Feudo di Asti Golf Open.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.