Andrea Vilarasau subcampiona del Banesto Tour


  • Comparteix:

La golfista amateur santcugatenca, Andrea Vilasarau, finalitza segona en la 4a prova del Banesto Tour disputat al Club de Golf Sant Cugat. Tot i no guanyar el títol, la golfista santcugatenca ha fet dues voltes magnífiques i ha tingut opcions de guanyar fins al final, que s'ha hagut de disputar un forat de desempat entre la santcugatenca i la golfista professional basca Marina Arruti, que s'ha proclamat campiona amb un 8 sota par final.

La santcugatenca ha estat la gran sorpresa del campionat superant a d'altres golfistes professionals i quedant-se a les portes de la victòria final. En la primera volta, Andrea Vilarasau va finalitzar líder empatada amb la golfista gallega Katia Fernández. En la jornada de dissabte i sortint com a líder, Andrea Vilarasau ha sabut aguantar la pressió i ha arribat al final de la segona volta empatada amb Marina Arruti. En el play-off de desempat, la golfista basca s'ha mostrat més encertada i s'ha endut la victòria final i el premi en metàl·lic de 6.000 euros per guanyar la 4a prova del Banesto Tour.

Andrea Vilarasau ha estat felicitada per l'organització i per totes les seves rivals. La santcugatenca s'ha mostrat molt contenta pel seu bon paper en aquesta competició.

Andrea Vilarasau

Estic molt contenta i satisfeta de les dues voltes que he fet.



Un bon paper d'Andrea Vilarasau que també ha comentat la campiona, Marina Arruti, que vaticina un gran futur en el món del golf professional a la santcugatenca.

Marina Arruti

L'he vist molt forta aguantant la pressió. Crec que està capacitada per competir professionalment i té molt futur.





Les altres dues santcugatenques en competició, les també amateurs Carla Domingo i Paula Mustienes, han finalitzat en dinovena posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.