Quatre santcugatencs disputen el Reale Open de Catalunya de golf


  • Comparteix:

Ivo Giner espera repetir triomf

Ivo Giner espera repetir triomf

El Reale Open de Catalunya 2010 ha començat aquest dimecres a la localitat lleidatana de Raimat amb la participació de quatre golfistes santcugatencs. Ivó Giner ja sap què és guanyar aquesta competició, mentre que Ignacio Feliu, Agustín Domingo i Fernando Roca debutaran al torneig.

El Club de Golf Raimat és l'escenari del Reale Open de Catalaunya 2010 de golf. Hi participen quatre jugadors de Sant Cugat, entre ells Ivó Giner, que ja va guanyar aquesta competició. El golfista santcugatenc aspira a guanyar, però es conformaria amb quedar entre els deu primers classificats.

Ivó Giner

Evidentment intentaré guanyar, però penso que quedar entre els deu primers seria un bon resultat.


També hi participen els golfistes Ignacio Feliu i Agustín Domingo, que estan entre els vint primers classificats del circuit de Professionals de la Federació Catalana de Golf i l'exjugador del Circuit Europeu, Fernando Roca. Giner els veu a tots tres capacitats per guanyar la competició.

Ivó Giner

Tots tres poden tenir una bona setmana i per això tenen opcions de guanyar.





Es jugarà a 54 forats en tres dies, l'equivalent a 18 forats diaris. Després dels primers 36 forats, continuarà el torneig amb els 45 primers classificats més empats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.