El Golf Can Sant Joan obre les portes a tothom


  • Comparteix:

El camp de golf Can Sant Joan ha estat aquest diumenge l'escenari d'una jornada de portes obertes que ha organitzat la Federació Catalana de Golf amb l'objectiu d'apropar a la ciutadania aquest esport. Prop d'un centenar de persones s'han apropat, al llarg de la jornada, a un acte on han pogut aprendre i millorar els moviments i la tècnica bàsica del golf.

La jornada s'ha dividit en dues franges horàries, de deu del matí a dues de la tarda i de quatre de la tarda a set del vespre. La Federació i el camp de Golf Can Sant Joan, l'únic camp públic de Catalunya, han facilitat a tots els assistents tot el material necessari per practicar. A més, els participants han pogut rebre classes de millora de la tècnica per part dels professors del club santcugatenc.
El responsable de comunicació de la Federació Catalana de Golf, Albert Simó, explica a Cugat.cat que la gent ha respost positivament a la iniciativa.

Albert Simó

La valoració és molt satisfactòria tant en la zona de joc llarg com en la zona de pat in green. La gent ha respost molt bé.


La Federació Catalana de Golf ha comprovat amb aquest acte l'interés dels santcugatencs per aquest esport.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.