Millores al Golf Sant Joan


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Golf Sant Joan

Imatge d'arxiu del Golf Sant Joan

El Golf Sant Joan posa en marxa la millora del seu camp i instal·lacions avançant els tees de sortida, perfeccionant el sistema de rec, renovant les catifes i habilitant una nova recepció. Amb aquests canvis, el gerent de l'entitat, Albert Barneda, preten facilitar tant el joc com la comoditat dels jugadors.

Al llarg del primer trimestre s'aniran consolidant aquestes millores que milloraran l'experiència en el primer camp de golf públic de Catalunya. Sobre la gespa, el canvi més rellevant serà l'avançament dels tees de sortida, que facilitaran el camp, reduint la dificultat en algunes parts molt tècniques. El gerent del Golf Sant Joan, Albert Barneda, explica com es faran aquests canvis.

Albert Barneda

Volem facilitar el camp mitjançant una nova valoració de la dificultat.



A banda de la millora en les barreres de sortida, també es realitzaran millores en els accessos al club, els vestuaris, la recepció, les catifes i el sistema de rec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.