50.000 sortides al Club de Golf Sant Cugat


  • Comparteix:

El Golf Sant Cugat continua amb un gran nombre de sortides

El Golf Sant Cugat continua amb un gran nombre de sortides

Més de 50.000 sortides s'han produït durant aquest any al Club de Golf Sant Cugat. El director del club, Joan Monzó, valora la xifra com a molt positiva tot i el tancament que va patir el camp durant el mes de febrer a causa del temporal de vent que va afectar tot el país.

El Club de Golf Sant Cugat continua sent un dels referents del golf espanyol. L'entitat santcugatenca ha acollit diferents proves de caire solidari i d'altres per a professionals com el Banesto Tour femení o el campionat d'Espanya de la PGA. La xifra de sortides d'aquest 2009 se situa en més de 50.000 sortides. Aquesta dada s'ha de considerar com a molt positiva segons el director del club, Joan Monzó, tenint en compte que el mes de febrer el camp va estar tancat a causa del temporal de vent.

Joan Monzó

La xifra és molt bona després del tancament del camp al mes de febrer.


El Club de Golf Sant Cugat continuarà acollint proves durant el 2010 i millorant les més de 50.000 sortides d'aquest 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.