Obres de millora al Golf Can Sant Joan


  • Comparteix:

El Golf Can Sant Joan vol oferir més qualitat als seus usuaris

El Golf Can Sant Joan vol oferir més qualitat als seus usuaris

La Federació Catalana de Golf iniciarà durant els primers mesos de 2010 les obres de millora del Golf Can Sant Joan. Els arranjaments afectaran tant el camp de golf com les seves instal·lacions.

Les obres de millora se centraran, d'una banda, en les zones d'entrenament i en el recorregut. En segon lloc, es renovaran les instal·lacions amb l'objectiu d'oferir un millor servei a tots els jugadors. El gerent del Golf Can Sant Joan, Albert Barneda, explica la finalitat d'aquestes obres.

Albert Barneda

L'objectiu és millorar el camp, fer-lo més fàcil. L'altre objectiu és millorar la qualitat de les instal·lacions en general.









Inaugurat l'any 1994 i dissenyat pel golfista Severiano Ballesteros, el Golf Can Sant Joan és el primer camp de golf públic de Catalunya. L'any 1991 es va firmar el conveni entre el Consell Català de l’Esport, la Generalitat de Catalunya, l’Incasol, la Real Federación Española de Golf i la Federació Catalana de Golf, per a la construcció d’un camp públic de golf als termes municipals de Rubí i Sant Cugat del Vallés. El projecte es va dur a terme en dues fases. Primer es va inaugurar el camp de pràctiques, l'any 1994, i un any més tard es va obrir el recorregut amb els primers nous forats.

La segona fase es completa amb la inauguració, l’any 2000, de la Casa Club i l’obertura de cinc forats més. Les obres volen millorar l'estat del camp i de les seves instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.