Suspés per la pluja


  • Comparteix:

La santcugatenca Paula Martí disputa el Banesto Tour

La santcugatenca Paula Martí disputa el Banesto Tour

El Club de Golf Sant Cugat ha anul·lat la primera volta de la setena prova del Banesto Tour femení. Degut a les condicions del terreny de joc provocades per les pluges dels últims dies, l'organització ha hagut de replantejar la prova. En comptes de disputar la prova en dos dies, es farà en una volta de 36 forats.

La competició s'havia de jugar entre aquest dijous i aquest divendres. Finalment, degut a l'estat del camp el Club ha considerat que el millor era anul·lar la primera volta i deixar-ho per aquest divendres.
L'organització ha decidit que la setena prova del Banesto Tour femení es disputarà, si les inclemències meteorològiques ho permeten, aquest divendres. Les participants hauran de recórrer 36 forats, és a dir fer dues voltes al mateix camp.
Està previst que les sortides es realitzin a dos quarts de deu i a dos quarts i deu minuts d'onze del matí, en doble tee. És a dir, que en les dues hores de sortida que hi ha marcades sortiran dos grups diferents començant un pel forat u, i l'altre pel forat 10.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.