Segona jornada del I Trofeu Golf Par 3 Comerç Empresa


  • Comparteix:

Imatge de la primera jornada del Torneig Par 3 Comerç Empresa

Imatge de la primera jornada del Torneig Par 3 Comerç Empresa

El 1r Trofeu Golf Par 3 Sant Cugat Comerç Empresa arriba divendres a la segona jornada. En la primera, disputada divendres passat, els participants van poder gaudir d'unes immillorables condiciones per a la pràctica del golf.

Fins desembre, cada divendres es disputa a les instal·lacions del Club de Golf Sant Cugat, el 1r Trofeu Golf Par 3 Sant Cugat Comerç Empresa. Aquest divendres, segona jornada del torneig. A la primera, Damián Doblas Pinto va acabar líder després de dues voltes. L'organitzador del torneig, Albert Estanyol, comenta l'èxit de la primera jornada i què espera de la segona.

Albert Estanyol

La primera jornada va tenir una acollida molt bona. Aquest divendres és la segona, i de moment, ja tenim més gent apuntada.





Durant la jornada passada, es van produir algunes anècdotes com el 'hole in one' de Carlos Gosteli en el forat 7 de la segona volta. Aquest divendres, segona jornada que començarà a les tres de la tarda (15:00h). Cugat.cat és el mitjà oficial de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.