Giner inicia el campionat de Catalunya

Ivó Giner espera fer un bon paper a Girona

El golfista santcugatenc Ivó Giner participa al campionat de Catalunya des d'avui i fins dissabte al Golf Girona. Giner, que va assolir el títol l'any 2001, arriba a la competició en un bon estat de forma després de quedar novè al PGA Tour Golf Espanya celebrat al Club de Golf Sant Cugat.

90 jugadors busquen coronar-se campions de Catalunya al Golf Girona. Els 45 primers classificats passaran a la darrera jornada, que es disputarà dissabte. La representació santcugatenca recau en la figura d'Ivó Giner, que arriba al torneig després de fer una bona actuació al PGA Tour Golf Espanya on va finalitzar en novena posició. Giner es va coronar campió de Catalunya l'any 2001. El màxim favorit al triomf final és el gironí Pol Bech, que juga com a local, i és el vencedor de les dues darreres edicions. Altres candidats al triomf són Eduardo De la Riva, Gabriel Cañizares i Santiago Luna.