Sant Cugat acull la PGA Tour d'Espanya


  • Comparteix:

El CLub de Golf Sant Cugat acull el PGA Tour d'Espanya

El CLub de Golf Sant Cugat acull el PGA Tour d'Espanya

El Club de Golf Sant Cugat acull el torneig PGA Tour d'Espanya, que arrenca avui dimecres fins divendres 2 d'octubre. El campionat compta amb la participació de gairebé una desena de jugadors santcugatencs que intentaran tenir un paper destacat. El torneig s'ha reduït a 99 jugadors a causa de la falta de llum i el temps que hi ha previst.

Avui comença la primera jornada del torneig de la PGA (Associació de Professionals del Golf) del Tour d'Espanya. Els santcugatencs Agustí Domingo, Nacho Feliu, Ivo Giner, Fernando Chaves, Jesús Chaves, Fernando Roca i José María García, entre d'altres, intentaran fer un bon paper en el torneig.

En un principi havien de ser 120 jugadors, però a causa de la falta de llum i el temps previst s'ha reduït el número de participants a 99. La tercera i última jornada la disputaran els 40 millors classificats.

El gerent del Club de Golf Sant Cugat, Joan Monzó, explica que significa per el club acollir un campionat d'aquestes dimensions.

Joan Monzó

Mantenir que cada any tinguem una prova de rellevància de jugadors professionals.



Des de avui dimecres 30 de setembre fins el divendres 2 d'octubre, es juga el campionat de la PGA Tour d'Espanya en el Club de Golf Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.