A la defensa del títol


  • Comparteix:

Pablo espera repetir la victòria de l'any passat

Pablo espera repetir la victòria de l'any passat

El golfista resident a Sant Cugat, Pablo Larrazábal, acaba la primera mànega de l'Open de França que es disputa a París, amb 68 cops, 3 sota par, a 6 del líder, l'alemany Martin Kaimer. El torneig, del qual Pablo Larrazàbal és el vigent campió, compta també amb la presència d'Àlex Larrazàbal, germà de Pablo, que acaba la primera mànega amb 3 cops sobre par.

Els germans Larrazàbal estan tenint sort dispar a l'Open de França. Pablo Larrazàbal, vigent campió, ha finalitzat la primera mànega amb uns bons números, 3 sota par. En canvi el seu germà, Àlex, que debuta en el circuit europeu, acaba aquesta primera mànega amb 3 sobre par.

Aquesta és la primera vegada que els germans Larrazàbal participen junts dins del circuit europeu. L'any passat, Pablo, va ser la sorpresa del torneig emportant-se la victòria, després d'haver de disputar les rondes prèvies del campionat.

L'Open de França finalitza el diumenge 5 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.