El Golf Sant Cugat obre les portes als santcugatencs


  • Comparteix:

Arriba la 21a edició del torneig de Sant Joan

Arriba la 21a edició del torneig de Sant Joan

El Golf Sant Cugat celebra avui dimecres la 21a edició del Torneig de golf de Sant Joan. Prop de 185 santcugatencs participaran a aquest campionat que només obre les portes a tots aquells golfistes que siguin residents o que hagin nascut a la ciutat.

Des de les set del matí fins a les dues del migdia prop de 185 golfistes sortiran a disputar la 21a edició d'aquest torneig. Tot i tractar-se d'un dia festiu, com cada any, el torneig comptarà amb el màxim de participants que el club pot oferir per una diada d'aquest caire.

El gerent del Golf Sant Cugat, Joan Monzó, explica que un cop més s'ha vist l'interès de la ciutadania en jugar a golf al camp santcugatenc.

Joan Monzó

Només juguen residents i nascuts a Sant Cugat, i pràcticament el 70% de participants no són socis. És una mostra més de l'interés per jugar, ja que tothom està esperant aquest torneig.





Des de les set del matí doncs, el camp de Golf Sant Cugat s'omplirà de santcugatencs que vulguin aprofitar l'oportunitat de jugar al camp de golf més antic de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.