Reobertura del CG Sant Cugat


  • Comparteix:

D'aquí a pocs dies el Golf Sant Cugat podria tornar a obrir les seves portes

D'aquí a pocs dies el Golf Sant Cugat podria tornar a obrir les seves portes

El Club de Golf Sant Cugat espera obrir les seves instal·lacions el proper dissabte 28 de febrer. La decisió es prendrà aquesta setmana, quan s'hagin finalitzat els treballs de col·locació de les xarxes de protecció dels carrers.

Ha passat un mes del fort temporal de vent que va obligar a tancar el Golf Sant Cugat per la caiguda d'arbres i els problemes derivats. Des de llavors no han parat de treballar perquè es pugui tornar a oferir el millor servei als socis el més aviat possible. Aquesta data podria ser el 28 d'aquest mateix mes de febrer. El gerent del club, Joan Monzó, ens descriu els últims treballs que s'estan realitzant.

Joan Monzó

S'està reposant la xarxa de protecció de diferents carrers; bàsicament és el que queda. També s'estan seleccionant arbres per a la replantació.


Aquestes darreres actuacions i la retirada de branques del camp han de permetre que el club reobri les seves portes per acollir el Trofeu Rodó dels dies 8 i 9 de març. Una competició que obre el calendari de proves del Club de la temporada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.