Plata per Carpintero


  • Comparteix:

Bona actuació de Carpintero al Lacoste Promesas

Bona actuació de Carpintero al Lacoste Promesas

Eric Carpintero, del Golf Sant Cugat, aconsegueix el segon lloc a la final del Lacoste Promesas celebrada aquest cap de setmana a la Sella Golf Resort, a Dènia. La també santcugatenca Andrea Vilarasau acaba vuitena.

Amb vuit cops per damunt del par, així finalitzava la seva actuació Eric Carpintero, per darrere del campió Adrián Otaegui. Tot i estar satisfet amb el resultat, el jove golfista de 16 anys reconeix que té una "espineta" per no haver-se pogut endur el Lacoste Promesas en la seva darrera temporada com a cadet.

Èric Carpintero

Em va fer ràbia. Ho tenia a la mà i se'm va escapar per un forat.


Els nervis van trair a la jugadora de 14 anys Andrea Vilarasau, que dissabt amb nou cops per damunt del par i onze diumenge aconseguia la vuitena plaça a la classificació final. En aquesta ocasió, la campiona va ser la golfista Nerea Salaverría.

El torneig va comptar, a més, amb una prèvia de luxe, amb Chema Olazábal, Miguel Ángel Jiménez i Nacho Garrido aconsellant els deu nois i deu noies participants de cara a la final.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.