La final ja és aquí


  • Comparteix:

Miguel Ànguel Jimènez, gran atracció del Lacoste Promeses

Miguel Ànguel Jimènez, gran atracció del Lacoste Promeses

Els santcugatencs Andrea Vilarasau i Eric Carpintero disputen aquest cap de setmana a La Sella Golf Resort, Denia, la final del Lacoste Promesas. Tots dos golfistes compartiran hores de joc amb Chema Olazábal, Miguel Ángel Jiménez i Nacho Garrido.

Deu nois i deu noies de la categoria cadet són els que participaran aquest cap de setmana la final del Lacoste Promesas. Entre ells hi ha dos santcugatencs. Andrea Vilarasau i Eric Carpintero.

Abans d'iniciar-se el campionat però, els golfistes Olazábal, Jiménez i Garrido donaran diferents consells als joves golfistes, perquè els utilitzin durant la final i aconsegueixin bons resultats.

Els dos santcugatencs, del Golf Sant Cugat, tenen possibilitats de fer-se amb el campionat. Eric Carpintero comenta les seves opcions.


Eric Carpintero

Hi ha un noi que em pot fer una mica d'hombra. Jo crec que tinc alguna oportunitat per endur-me el campionat.


Els guanyadors del campionat aniran un any vestits de Lacoste i la companyia aèria Iberia els portarà al seu lloc preferit del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.