Carpintero, campió d'Espanya a l'Interterritorial júnior


  • Comparteix:

El combinat de Catalunya, amb el santcugatenc Èric Carpintero, s'ha adjudicat aquest cap de setmana, en el camp asturià de Castiello, el Campionat d'Espanya Interterritorial Junior Masculí de 1ª Divisió. Els catalans es van imposar a Madrid a la final per un contundent 7-2.


El conjunt català, format per Carles Pigem, Emilio Cuartero, Sergi Nogue, Carles Perez, Gerard Piris i Eric Carpintero, es va posar per davant en la sessió matinal en adjudicar-se els tres foursomes en joc. Ja per la tarda, les victories de Piris i Carpintero van certificar el triomf del seu equip, que no va perdre cap dels sis enfrontaments individuals.

Per arribar a la gran final, els catalana s'havien imposat en quarts de final a Navarra (6.5-2.5) i en semifinals al País Basc (5-4). L'equip català va estar acompanyat a Astúries pel seu capità, Roberto Carpintero i l'entrenador, Ricardo Boada. Amb aquesta victòria, Catalunya va ratificar el seu domini en aquesta competició, aconseguint el tercer Interterritorial Junior Masculí de 1ª divisió dels disputats en els últims quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.