Tres santcugatencs a la Peugeot Loewe de golf


  • Comparteix:

Agustín Domingo és el millor classificat amb la 11ena posició dels jugadors del Club de Golf Sant Cugat que participen a la prova Peugeot Loewe. L'acompanyen Fernando Roca amb la 18ena posició i l Ivó Giner, que ocupa la posició 108.

Agustín Domingo amb una joc força constant, ha aconseguit mantenir el Par en 13 dels 18 forats, ha pogut fer Birdie en tres i ha superat el Par per un cop en tres ocasions. Per la seva banda, Fernando Roca, el segon millor resultat santcugatenc, ha tingut un joc més irregular, ha conseguit fer Birdie en cinc ocasions, però ha comés molts errors en el forat 13 on ha duplicat el Par establert. Per la seva banda, Ivó Giner amb uns resultats més negatius no ha conseguit fer cap Birdie en cap dels 18 forats, ha fet cinc Bogey i un Doble Bogey i ha aconseguit igualar el Par en 12 dels 18 forats.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.