Bona actuació de Domingo


  • Comparteix:

Agustín Domingo, el millor santcugatenc al Prat

Agustín Domingo, el millor santcugatenc al Prat

El golfista santcugatenc Agustín Domingo finalitza desè al Peugeot Loewe Tour del Prat. Domingo suma 215 cops, a cinc del guanyador, Ignacio Sánchez-Palencia. El santcugatenc disputa una darrera jornada fatídica amb dos cops més sobre el par del camp.

El Club de golf El Prat acollia una nova prova del circuit Peugeot Loewe Tour durant aquest cap de setmana. Després de tres jornades, Ignacio Sánchez-Palencia s'ha imposat per un sol cop al gironí Pol Bech. Sánchez-Palencia ha completat un recorregut de 210 cops.

Pel que fa a la representació santcugatenca, l'actuació molt discreta. El millor amb una desena posició és Agustín Domingo que fins i tot va ser líder a la primera jornada. Tot va canviar a la darrera jornada amb dos cops sobre el par del camp. Nacho Feliu va quedar dotzè, Ivó Giner i Jesús Chaves no van passar el tall del camp.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.