No passa el tall


  • Comparteix:

La golfista Paula Martí no aconsegueix passar el tall a l'Evian Masters d'enguany. La santcugatenca, que hi participava gràcies a una invitació, es prepara ara per al Madrid Ladies Masters d'octubre.

Tot i la bona temporada que està realitzant, la golfista santcugatenca no ha tingut sort. En el prestigiós Evian Masters, que s'ha disputat a França, no ha pogut superar el tall per lluitar per la victòria final. Martí, que va rebre la invitació com a reconeixement de la bona feina que està realitzant aquest any, no ha tingut opció davant les millors golfistes del món.

El triomf final se l'ha endut, sorprenentment, la sueca Helen Alfredsson, que va haver de disputar el desempat amb tres golfistes més. Per a Martí, la temporada ara seguirà el proper mes d'octubre, quan disputarà el que serà el seu segon Madrid Ladies Masters.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.