Inés Tusquets, millor santcugatenca a Cadis


  • Comparteix:

Inés Tusquets cau a quarts de final del Campionat d'Espanya Internacional Junior Femení de golf i assoleix la millor posició de les participants santcugatenques. Èlia Folch i Andrea Vilarasau cauen a vuitens i en primera ronda respectivament en una competició disputada a Cadis.

El camp d'Arcos Gardens en terres andaluses, ha estat l'escenari de l'estatal internacional junior, que ha aplegat un total de 32 jugadores. La millor santcugatenca ha estat Inés Tusquets, que ha arribat fins als quarts de final, on ha caigut davant l'Alemanya Scherer. Una bona actuació per a Tusquets, a qui li hagués agradat poder ser a les semifinals.

Inés Tusquets

La valoració general és positiva. L'objectiu era classificar-se pel quadre final, a partir d'aquí ja entra la sort dels creuaments



Les altres dues representants santcugatenques, Andrea Vilarasau i Èlia Folch no han tingut una actuació tant destacada com la de Tusquets i han caigut en les primeres rondes. Vilarasau ho ha fet en primera ronda davant la danesa Lorentzen mentre que Folch ha quedat eliminada en segona ronda davant Fernández de Mesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.