Fernando Chaves, profeta a la seva terra


  • Comparteix:

El golfista santcugatenc Fernando Chaves s'ha proclamat campió d'Espanya Sènior a les instal·lacions del Golf Sant Cugat. Chaves, que en l'entrega de premis ha cedit el trofeu al president del club Francesc Cailà, s'ha mostrat emocionat de guanyar aquest important campionat al seu club de tota la vida.

Fenando Chaves ha demostrat durant tot el campionat que és, ara mateix, el millor golfista sènior d'Espanya. El del Golf Sant Cugat ha desplegat un joc espectacular durant els tres dies que ha durat l'estatal. Tot i això, els últims forats han estat d'allò més emocionants amb un jugador, Juan Quirós, trepitjant els talons al santcugatenc. Dos jugadors, Quirós i Chaves, amb una relació molt especial. Escoltem el flamant campió d'Espanya Sènior.


Fernando Chaves

L'aprecio moltíssim i ell m'apercia molt. Segur que volia guanyar però segur que preferia que guanyés jo


Chaves, de 53 anys, va iniciar-se en el món del golf com a caddy quan tenia nou anys. Actualment és un dels professors millor considerats del nostre pais i compta amb alumnes del nivell de la també santcugatenca Paula Martí (número 1 d'Europa el 2002) o Ivó Giner (set campionats: 4 nacionals i 3 al Challenge Tour Europeu).
Un golfista que ha demostrat el seu amor cap al Golf Sant Cugat quan, un parell de minuts després d'haver recollit la copa, ha enunciat emocionat que la cedia al president del club Francesc Cailà.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.