Fernando Chaves, profeta a casa seva


  • Comparteix:

El santcugatenc Fernando Chaves lidera el campionat d'Espanya sènior, que es disputa a Sant Cugat, després de la primera jornada. Els altres 3 participants locals tenen un debut més discret.

Amb 65 cops, quatre menys sota el par del camp, Chaves encapçala la classificació d'aquest estatal per a jugadors de més de 50 anys. El jugador del Club de Golf Sant Cugat destaca la seva actuació en els primers 9 forats on fa 29 cops, però es lamenta dels 9 restants, on assegura ha notat la pressió i no ha pogut mantenir la línia dels primers.

En aquesta primera jornada només 5 jugadors han aconseguit una targeta amb resultat sota par i no hi és el defensor del títol. Joan Anglada, guanyador de l'any passat, ha presentat una targeta amb 71 cops (+2).
La participació santcugatenca es completa amb Jesús Chaves (46è) amb 76 cops, Pedro Campos (58è) amb 79 i Txomin Hospital, que tanca la classificació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.