Martí prepara el Catalonia Ladies


  • Comparteix:

Paula Martí en acció

Paula Martí en acció

La golfista santcugatenca Paula Martí inicia aquest cap de setmana el Catalonia Ladies a l'Empordà Golf. El torneig es disputa a 36 forats i és puntuable pel circuit europeu femení.

Després de finalitzar la copa d'Europa per seleccions amb Espanya, Paula Martí i Tania Elòsegui volen refer-se de la discreta actuació. La quinzena posició ha deixat totalment insatisfetes a les dues jugadores. Per aquest motiu afronten el Catalonia Ladies amb la intenció de fer un bon paper. El torneig es juga sota la modalitat de 36 forats i comptarà amb la presència de les millors jugadores europees com Nikki Garret, Melisa Reid o Rebecca Coakley.

Dissabte es disputarà el proam amb la presència de Johan Cruyff ja que tots els beneficis d'aquest dia es destinaran a la fundació Johan Cruyyf. Durant tot el diumenge es disputarà la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.