Tres santcugatencs al programa Eagle de la federació


  • Comparteix:

Els golfistes santcugatencs Albert Vilarasau, Eric Carpintero i Marc Moyano participen a la 13ena edició del programa Eagle, organitzat per la Federació Catalana de golf. L'objectiu és que aquests jugadors puguin fer el salt al món professional.

9 jugadors i jugadores de tot Catalunya participen al programa Eagle que organitza la Federació catalana de golf des de fa 13 anys. D'entre tots aquests golfistes destaca la presència de 3 santcugatencs. Eric Carpintero i Albert Vilarasau, del Club de Golf Sant Cugat, i Marc Moyano, del Can Sant Joan, són els representants locals. Els components d'aquest programa segueixen el curs acadèmic al CAR de Sant Cugat i el camp públic de Can Sant Joan és l'escenari de les lliçons teòriques i pràctiques de golf. Les rutines diàries són molt dures com explica Eric Carpintero.

Eric Carpintero

Espero arribar a ser golfista professional


El programa Eagle va nèixer fa 13 anys. Primer s'organitzava sota la tutela de la federació espanyola a Madrid a la residència Blume, però des de fa algunes edicions s'han produït canvis. La Federació Catalana de golf s'ha convertit en l'organisme que gestiona i organitza aquest programa. El programa Eagle ha donat grans jugadors i jugadores. Les santcugatenques Paula Martí i Inés Tusquets, en categoria femenina, o l'actual campió d'Espanya, Pol Bech, han arribat al món professional gràcies al treball realitzat en aquest programa. María Safont, coordinadora tècnica dels programes de tecnificació de la Federació Catalana de golf, explica l'objectiu d'aquest programa.

María Safont

El programa Eagle ha de servir perquè els golfistes arribin al professionalisme


Aquest programa és un dels camins, que aquests joves golfistes segueixen per arribar al món professional amb treball i molt d'esforç. En els miralls en els que s'han de mirar aquests santcugatencs són Paula Martí o Inés Tusquets.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.