Carpintero, dotzè del món


  • Comparteix:

El golfista santcugatenc Eric Carpintero ha finalitzat en dotzena posició al Campionat del Món de Miami. Carpintero, que va acabar la prova amb quatre cops sobre el par del camp, ja prepara el torneig internacional La Cala que tindrà lloc a Màlaga el primer dia de l'any.

Eric Carpintero ja és a casa després de disputar el Campionat del Món de Miami els dies 22, 23 i 24 d'aquest mes. El golfista santcugatenc va finalitzar la prova en dotzena posició amb quatre cops sobre el par del camp. Carpintero va començar molt concentrat però va patir una davallada en seu joc que el va portar més enllà dels deu primers classificats.

L'Eric ha destacat a Ràdio Sant Cugat l'alt nivell dels cinc primers golfistes classificats.


Èric Carpintero

Me'ls imaginava més bons. Vaig creure que podia fer alguna cosa. Crec que ho he fet



Carpintero s'ha mostrat satisfet amb el resultat obtingut però creu que ho podia haver fet millor. La propera cita pel santcugatenc serà el dia 1 de gener a Màlaga, on disputarà el torneig internacional La Cala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.