Elia Folch triomfa a la 'Nit del Golf'


  • Comparteix:

La golfista del Club de golf Can Sant Joan Elia Folch s'erigeix com una de les protagonistes de la gala 'La Nit del Golf', organitzada per la Federació Catalana el passat divendres a Barcelona. La jove golfista rep diversos premis pels èxits assolits durant l'any 2007.

El golf català ha celebrat divendres la 'Nit del Golf' on s'han lliurat els premis de les competicions oficials d'enguany de la Federació Catalana de Golf. La santcugatenca Elia Folch ha estat una de les protagonistes de la gala en rebre diversos premis per la seva trajectòria durant l'any 2007, amb èxits com els campionats espanyols cadet i per equips. Entre els diversos guanyadors també hi eren el gironí Jordi García Pinto, Jordi Panés i el recent campió del British Boys Emilio Cuartero. L'acte, que ha aplegat més de 150 persones, s'ha celebrat a l' hotel barceloní Juan Carlos I i ha comptat amb la presència, entre d'altres, d'Albert Duran, president de la Federació Catalana de Golf i de Ramón Nogué, vicepresident de Relacions Institucionals.
Escoltem Maria Safont, coordinadora d'Èlia Folch al CAR de Sant Cugat,

Maria Safont

Estem molt satisfets, tant a nivell nacional com internacional. A més, considerem que és una jugadora amb molt de futur


La propera cita de l'Elia serà a Màlaga el proper dia 2 de gener al torneig de seleccions autonòmiques. A finals del proper mes, la santcugatenca tornarà a terres andaluses, en aquesta ocasió a Cadis, per disputar el primer torneig nacional puntuable del 2008.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.