Última cita de l'any


  • Comparteix:

La golfista santcugatenca Paula Martí disputa el Dubai Ladies Masters, l'última prova del Ladies European Tour del 2007. L'any passat Martí va acabar en la posició 63 d'aquest torneig, que reparteix mig milió d'euros en premis.

Paula Martí debuta avui dijous al Dubai Ladies Masters, la darrera cita del 2007 del Ladies European Tour. Martí, que no figura entre les favorites, tanca l'any 2007 al camp on fa poc més d'un any va retornar a la competició després de ser mare. En aquella ocasió la santcugatenca va acabar a la posició 63, amb una tarjeta de dotze cops sobre el par i a 30 cops de la guanyadora, la sueca Annika Sorenstam.
El torneig de Dubai és el quart en dotació econòmica de tot el circuit. Reparteix mig milió d'euros en premis, només per darrera de l'Evian Masters de França, amb més de dos milions d'euros, el Women's British Open, amb un miló i mig, i el Women's World Cup amb quasi un miló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.