Catalunya es queda a un pas


  • Comparteix:

L'equip català de golf, amb el santcugatenc Fernando Roca al capdavant, només aspira a la segona posició a la Copa XoleuSSyo. El combinat madrileny s'ha adjudicat el torneig a falta d'una jornada per la fi.

Avui divendres els combinats Català i Madrileny disputen el darrer partit dels catalans a la copa XoleuSSyo. A nivell de competició el partit no te importància, però els catalans declaren que, per les ganes que els tenen els madrilenys, aniran a per totes.

Enguany els catalans no han pogut revalidar el campionat, però estan a temps de posicionar-se segóns en la competició davant de les comunitats d'Andalusia i Canaries, empatades a 12 punts i mig. La clau de la victòria dels madrilenys ha estat el fantàstic dia, a nivell esportiu, que van tenir ahir dijous. Els de Pepín Rivero van derrotar a Andalusia per un contundent resultat de 4 partits a 0. En canvi els catalans van acabar perdent contra els andalusos.

La competició és força dura, punt en que tots els capitans coincideixen. La competició ha crescut respecte a l'edició de l'any passat i els organitzadors confien que la edició de l'any vinent comptarà amb més representants de les comunitats autònomes



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.