Pol Bech és el nou campió de catalunya

El golfista gironí Pol Bech es proclama campió de Catalunya de Professionals al Club de Golf Can Sant Joan. Bech finalitza el torneig amb una targeta de 7 cops sota el par del camp.

El Club de Golf Can Sant Joan va ser l'escenari del Campionat de Catalunya de Professionals 2007. El torneig que va acabar dissabte després de tres dies de competició va portar a Sant Cugat els millors golfistes catalans i nacionals. Tots a la recerca d'un triomf que finalment es va endur el golfista gironí Pol Bech amb una targeta de 206 cops, 7 sota el par del camp. Bech, però no ho va tenir gens fàcil per guanyar. I és que fins a l'últim forat, el també català Eduard de la Riva va tenir opcions clares per la victòria. De fet, només es va quedar a un cop del guanyador i dels 10.000 euros de premi.

En definitiva, com bé ha explicat el president de la Federació Catalana de Golf, Albert Duràn, el Camp de Can Sant Joan ha respost a la perfecció a les exigències del torneig.

Albert Duràn

El Club de Golf Sant Joan ha respost a totes les exigències tècniques que requereix una competició com el Campionat de Catalunya de Professionals

L'entrega de premis va estar presidida per l'alcalde Lluís Recoder que també s'ha mostrat molt satisfet perquè Sant cugat acolli un campionat d'aquest nivell.

Lluis Recoder

És una satisfacció que un torneig d'aquestes categories es celebri al Club de Golf Sant Joan, primer camp públic de Catalunya

Pel que fa als resultats dels golfistes santcugatencs, Fernando Roca va ser 7è a la classificació amb 212 cops, un sota par. Nacho Feliu va acabar 11è i Txomin Hospital 40è. Jesús Chaves no va passar el tall i es va quedar fora de la fase final.