Entre els millors d'Espanya


  • Comparteix:

El golfista santcugatenc, Eric Carpintero es classifica per la final del torneig 'Lacoste Promesas' després de guanyar la prèvia zonal disputada al club de golf can Sant Joan. Per contra, la santcugatenca Andrea Vilarasau queda fora en perdre el playoff pel segon lloc.

Diferents resultats pels santcugatencs en la prèvia del torneig 'Lacoste Promesas' per a jugadors de fins a 16 anys. Per una banda, el jugador del club de golf Sant Cugat, Eric Carpintero participarà a la final del torneig a la Manga Club, Múrcia, els dies 10 i 11 de novembre gràcies al triomf d'aquest cap de setmana.
Carpintero va realitzar una targeta de quatre cops sobre el par del camp a la primera jornada, i de més cinc el segon dia. Suficient per superar en dos al segon classificat i endur-se la victòria al club de golf can Sant Joan.

De moment, com a premi per arribar a la final, Carpintero tindrà l'oportunitat de participar en un clínic amb José María Olazábal i Miguel Ángel Jiménez.

Per contra, la també santcugatenca, Andrea Vilarasau es va quedar a les portes de la final. Després de les dues voltes va arribar empatada amb Elia Folch del club de golf can Sant Joan. El playoff de desempat va deixar fora a Vilarasau. En noies la guanyadora va ser Ana Arrese.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.