Tornada sense títol


  • Comparteix:

El golfista santcugatenc Eric Carpintero acaba quart amb Catalunya a l'Interterritorial de golf. El combinat català, cau a semifinals contra el Pais Basc i a la final de consolació davant Navarra.

La mala sort ha acompanyat al combinat català durant tot el cap de setmana. Primer, pel mal estat del camp de Laukariz, molt humit i pesat i que cansava molt als jugadors. I segon, perquè un dels sis jugadors, el golfista del Prat Xavi Puig, no ha estat a l'alçada i ha perdut tots els punts que ha jugat. Aquest jove jugador ha rendit a un nivell molt per sota del que s' esperava. I això, pel santcugatenc Roberto Carpintero, ha estat la clau de la derrota. Escoltem el capità del combinat català.


Roberto Carpintero

Dels 9 punts que jugavem diàriament cada dia perdiem els 2 punts que jugava el Xavi. No es pot perdonar així. Vem perdre per això

Per la seva banda, el santcugatenc Eric Carpintero ha fet una bona actuació. Ho ha guanyat tot excepte el partit que ha disputat fent parella amb el golfista del Prat. Tot i la bona actuació, no ha pogut evitar la derrota dels catalana a semis davant el País Basc, combinat que s'ha acabat enduent el títol. A la lluita pel tercer i quart lloc, Catalunya ha caigut davant Navarra.
La propera cita per Eric Carpintero serà d'aquí a dues setmanes al Golf Can Sant Joan, on disputarà el Lacoste Promesas.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.