Els Carpintero, al campionat d'Espanya per equips


  • Comparteix:

El jove golfista santcugatenc Eric Carpintero disputa al Pais Basc el campionat d'Espanya interterritorial de golf júnior. El seu pare Roberto és el capità de l'equip català, gran favorit per revalidar el títol.

Els Carpintero han marxat cap a Laukariz, Biscaia, amb una sola idea al cap, tornar diumenge a Sant Cugat amb un nou títol de campions d'Espanya per equips. Un somni que no és gens utòpic si es té en compte que Catalunya és la vigent campiona d'aquesta competició. En cas de victòria seria una doble satisfacció per aquesta família, ja que l'Eric és un dels sis integrants de l'equip i en Roberto, el seu pare, és el capità de l'equip. A les seves ordres tindrà el seu fill i cinc jugadors de qualitat contrastada. Entre tots cinc sumen 8'4 punts positius de handicap, el millor registre dels vuit equips que competeixen. Per això Carpintero creu que Catalunya és favorita. L'únic problema, la duresa del camp on es disputa el torneig i la gran quantitat de partits.


Roberto Carpintero

Laucariz és molt complicat perquè normalment està mullat. És humit, cansa molt. A més, juguen 18 forats pel matí i per la tarda


El torneig es disputa des d'ahir dimecres i s'acaba dissabte vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.