Tercer lloc agredolç


  • Comparteix:

L'equip del Club de Golf Sant Cugat queda tercer a l'interterritorial Boys i Girls de Catalunya. Els joves golfistes de la nostra ciutat s'exhibeixen a la primera jornada, però a la segona perden les opcions al títol.

Els sis joves golfistes de Sant Cugat que han disputat el català interterritorial al camp de golf de la Cerdanya han mostrat dues cares ben diferents. L'equip que han format Eric Carpintero, Albert i Andrea Vilarassau, Marc Noguès, Ana Mustienes i Macarena Gotos ha fet una exhibició la jornada de dissabte. Els golfistes sortien de dos en dos i els sis santcugatencs han signat una tarjeta de menys 10, un resultat brillant. Duimenge, tot el contrari. Mals resultats i caiguda lliure a la general. El capità de l'equip, Roberto Carpintero, explica com s'han succeït els fets.


Roberto Carpintero

El primer dia vem jugar molt bé però el segon tot es va girar i no vem fer bons resultats


Així, diumenge els santcugatencs han passat de líders destacats a tercers. Els guanyadors finals han estat els jugadors del Club de Golf Girona i els segons els barcelonins del Golf Can Cuyàs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.