Martí en bon estat de forma


  • Comparteix:

La golfista santcugatenca Paula Martí disputa aquest dijous l'Open de Portugal amb la intenció de mantenir els bons resultats assolits fins al moment. Martí acaba d'aconseguir la setena posició assolida a l'Open de França.

Abans d'iniciar la temporada Paula Martí només tenia l'objectiu de gaudir del golf després d'haver estat mare. La veritat és que ella mateixa s'està sorprenent dels seus bons resultats. Sense anar més lluny està situada en quarta posició al rànking europeu després d'assolir bons resultats. L'últim va ser aquest cap de setmana on va quedar setena a l'Opne de França. Martí es va quedar a 6 cops de la guanyadora, la sueca Linda Wessberg. La santcugatenca disputarà a partir de demà l'open de Portugal que li servirà de preparació per afrontar el mes de juliol i agost on afrontarà el tram decisiu de la temporada. Escoltem Martí.

Paula Martí

Espero jugar la Solheim Cup fent bons torneijos a Europa


El gran objectiu de la temporada per Martí és recuperar la tarjeta del circuit americà on fa dos anys va jugar amb resultats prou destacats. Escoltem Martí.

Paula Martí

Espero recuperar la tarjeta del circuit americà


A partir de demà veurem si Paula Martí és capaç de mantenir els bons resultats. El camp de Gramacho Restama acollirà l'Open de Portugal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.