L'escola de Golf Sant Cugat tanca temporada amb una festa


  • Comparteix:

L'escola del Club de Golf Sant Cugat celebra durant tot aquest divendres la festa de cloenda de temporada. Prop de 110 nens i nenes gaudiran d'un dia ple de joc, activitats i regals. D'altra banda, l'u de juliol se celebra el torneig benèfic del club destinat a la fundació ASDI.

L'escola del Club de Golf Sant Cugat està integrada per nens d'entre 5 i 18 anys. Durant l'any participen als cursets que organitza l'entitat local, que finalitzen aquesta setmana. Concretament serà divendres quan els 110 integrants de l'escola participaran a la festa de cloenda de la temporada. Joan Monzó, gerent del Club de Golf, explica en què consistirà aquesta festa.


Joan Monzó

Sempre acaba amb una gran festa. Hi haurà premis, regals, i un banyet a la piscina. Sera una bona cloenda, una festa molt entranyable



Però aquesta no és l'única activitat que prepara el Golf Sant Cugat. El proper dia 1 de juliol hi haurà una nova edició del Torneig benèfic d'ASDI, Assossiació de Disminuits Físics i Psíquics. Prop de 140 golfistes prendràn part en aquesta competició, oberta a tothom. El mateix Monzó exposa l'encant d'aquest torneig.


Joan Monzó

ASDI és la nineta dels nostres ulls. Portem més de nou edicions i la intenció sempre és la de millorar l'edició anterior



Aquesta prova s'iniciarà a les vuit del matí, i finalitzarà prop de quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.