Paula Martí, a punt pel Catalonia Ladies Masters


  • Comparteix:

La golfista Paula Martí és una de les grans favorites del Catalonia Ladies Masters, que aquest cap de setmana es disputa al Club de Golf Masia Bach. Aquesta prova és puntuable pel circuit europeu, on Martí ocupa la quarta posició.

Després d'una temporada sencera de baixa per maternitat, la santcugatenca Paula Martí ha tornat amb molta força al circuit europeu. Per començar al mes de febrer es convertia en la número 1 del rànking europeu gràcies a la tercera posició al torneig d'Austràlia. Però amb això no n'hi havia prou, ja que la santcugatenca assolia el sotscampionat del Deutsche Bank a Suïssa. Uns èxits que l'han situat en el número 4 del rànking.
Aquest cap de setmana però, Martí té una gran ocasió per ser seguir amb la bona ratxa, amb la disputa del Catalonia Ladies Masters a Masia Bach, on és una de les grans aspirants al triomf. Una prova que, com la pròpia protagonista reconeix, és una de les seves favorites.


Paula Martí

He estat 2 setmanes preparant aquest torneig, que es juga a casa i m'encantaria guanyar. Després vénen el British, Suècia i Gal·les. A Anglaterra vaig estar a punt de guanyar el Grand Slam el 2002, i m'agradaria intentar aconseguir el triomf


I és que un dels objectius de Martí en aquesta temporada és el de poder assolir el passi al Circuit nord-americà de cara a la temporada vinent



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.