Els germans Chaves encapçalen la classificació


  • Comparteix:

Els santcugatencs Fernando i Jesús Chaves es col·loquen en primera i segona posició respectivament al Campionat d'Espanya sènior al Club de Golf Sant Cugat. El vigent campió, Manuel Montes, és sisè, a 4 cops del líder.

Impossible començar tan bé. Així és com han iniciat els santcugatencs, Fernando i Jesús Chaves, la primera jornada del Campionat d'Espanya sènior. Fernando Cháves és el líder provisional amb 66 cops, mentre que el seu germà s'ha situat segon empatat amb 68 amb José Luís Gallardo.

El vigent campió, Manuel Montes és sisè, a 4 cops del líder. L'actual campió del món sènior, Antonio Garrido, ha aconseguit acabar tetzè amb 72 cops.

Avui les sortides comencen a les 9 del matí fins la 1 de la tarda. Els santcugatencs, Fernando Chaves sortirà a les 9 i 10 i Jesús Chaves a les 12 i 20.

El Club de Golf Sant Cugat acull per tercer any consecutiu el Campionat d'Espanya sènior de l'APG-Trofeu Grup Indukern, que aquest any celebra la sisena edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.