Folch, campiona d'Espanya cadet


  • Comparteix:

La golfista Elia Folch, del Club Can Sant Joan, és la nova campiona d'Espanya cadet. Folch s'imposa amb 3 cops d'avantge respecte a ls sotscampiona, Luna Sobron.

El Campionat d'Espanya cadet ha tingut clar color santcugatenc a la vessant femenina on Elia Folch ha guanyat amb comoditat. Folch ha fet tres jornades molt irregulars. 70 cops el primer dia, el millor resultat, 77 a la segona jornada i 78 impactes a l´última jornada. Amb aquests números, Folch finalitzava amb 225 cops, tres menys que Luna Sobrón.
La resta de santcugatenuqes han finalitzat fora del top ten. Andrea Vilarasau, quinzena i Ana Mustienes, vint-i-tresena.

Pel que fa a l'Estatal masculí, Eric Carpintero ha acabat en setena posició, però a només quatre impactes del campió, Emilio Cuartero. L'altre representant local, Albert Vilarasau, finalitza en dotzena plaça amb 228 cops.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.