Francisco Cailá, reescollit president del Golf Sant Cugat


  • Comparteix:

Francisco Cailá ha estat reescollit com a president del Club de Golf Sant Cugat. Després de quatre anys al poder de l'entitat santcugatenca, la seva ha estat l'única candidatura que s'ha presentat a les eleccions.

Avui fa quatre anys que Francisco Cailá va ser escollit, per primera vegada, president del Club de Golf Sant Cugat. La seva bona gestió al capdavant de l'entitat, que segons el propi Cailá mereix una valoració de notable, l'ha portat a seguir sent presidint durant quatre anys més. Això, i el fet que no hi hagués cap altra candidatura, han estat decisius en l'elecció del nou cap visible del Golf.

Cailá disposa ara de quatre anys per endavant per seguir consolidant el seu projecte. Un projecte emmarcat en tres grans línies: les millores al camp, la integració del camp Par 3 a la ciutat i la cohesió de la massa social del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.