Paula Martí vol seguir com a nº1 d'Europa


  • Comparteix:

La golfista Paula Martí defensa des d’avui i fins diumenge el seu liderat al rànquing europeu en el Tenerife Ladies Open. La santcugatenca ha confirmat la seva participació al torneig 'Catalonia Ladies Masters', que es disputarà al club de golf Masia Bach de Barcelona a mitjans de juny.

Les millors golfistes del moment es reuneixen des d'avui a Tenerife per disputar la quarta prova del Tour Europeu. Una de les favorites serà la santcugatenca Paula Martí, que arriba a la cita al capdavant del rànquing europeu de guanys, amb més de 26.000 euros.

Abans de viatjar fins a les Canàries, la santcugatenca va confirmar la seva participació al "Catalonia Ladies Masters", un dels tornejos més importants que es disputen a Catalunya i que també està dins del Tour Europeu. L’any passat la golfista no va participar degut a la seva maternitat i aquesta edició se la prendrà amb moltes ganes. Recordem que les millors actuacions de la santcugatenca en aquest torneig són 2 segons llocs els anys 2004 i 2005



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.