Ivó Giner, a l'estatal de golf de Madrid


  • Comparteix:

Ivó Giner inicia avui la seva participació a l'Open d'Espanya de golf 2007. El Centro Nacional de Golf de Madrid acollirà aquesta competició, amb 156 jugadors, fins diumenge.

Els millors golfistes del país ja es troben a Madrid, on avui s'inicia la lluita pel títol estatal del 2007. Entre ells, el santcugatenc Ivó Giner, que parteix amb totes les esperances de poder aconseguir el triomf. Una victòria que de ben segur no serà fàcil, doncs hi participen fins a un total de 156 jugadors, entre professionals i amateurs.
El Centro Nacional de Golf de Madrid serà l'escenari d'aquest Open d'Espanya 2007, que presenta un circuit força dur i complicat. Quatre voltes a un recorregut de divuit forats, amb un tall al acabar la segona jornada. Els 65 primers classificats, tindran el dret a seguir jugant fins diumenge, i per tant, a seguir optant al títol. Entre els màxims aspirants hi ha Miguel Ángel Jiménez, Gonzalo Fernández-Castaño o el propi Ivó Giner.
Cal destacar que la dotació econòmica pel guanyador és de dos milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.