Sant Cugat tornarā a ser la capital de la gimnāstica


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La secciķ de gimnāstica del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC), amb el suport de l'Ajuntament, organitzarā el Campionat de Catalunya de Conjunts de nivell 8 i la primera fase de Copa Catalana de Conjunts de nivell 4, 5, 6 i 7. La prova es disputarā l'1 de novembre al PAV-3 de la rambla del Celler i comptarā amb la participaciķ de 47 equips, sis d'ells del club santcugatenc.

Després d'organitzar la Copa del Mķn de Gimnāstica Estčtica la passada primavera, la secciķ de gimnāstica torna a ser l'organitzadora d'un altre esdeveniment, en aquest cas de rítmica. L'1 de novembre, el PAV-3 serā la seu de dues competicions d'aquesta modalitat: el Campionat de Catalunya de Conjunts de nivell 8 i la primera fase de Copa Catalana de Conjunts de nivell 4, 5, 6 i 7.

La competiciķ de nivell 8, equivalent a categoria aleví, dķna accés directe al Campionat d'Espanya, que tindrā lloc a Logronyo al desembre. Dotze conjunts, entre ells el CMSC, lluitaran per les quatre places disponibles per la prova estatal.

Paralˇlelament, es disputarā la primera fase de la Copa Catalana de conjunts, la primera de les rondes prčvies per accedir al Campionat d'Espanya. En aquestes categories hi participaran equips benjamins i de base, entre els quals hi haurā cinc conjunts del CMSC.

Tot i que aquestes competicions portaran a Sant Cugat els millors clubs de Catalunya, el vicepresident de la secciķ de gimnāstica del CMSC, Toni Molina, estā convenįut que faran un bon paper i aconseguiran l'accés als campionats estatals.

Toni Molina

Comptem amb classificar el conjunt de nivell 8 per al Campionat Estatal i amb els altres, assolir podi.



El dilluns 1 de novembre el PAV-3 de la rambla del Celler tornarā a acollir una competiciķ de gimnāstica, en aquesta ocasiķ de rítmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniķ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicaciķ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.