El Futbol Sala Sant Cugat envia material esportiu i sanitari a l'escola Ashira de Tanzània

Aquesta és la segona campanya solidària que realitza el club santcugatenc amb l'ONG Una cima, una sonrisa!


  • Comparteix:

El club vermell-i-negre enviarà tot el recaptat a l'escola que es troba a Tanzània / Foto: cedida

El club vermell-i-negre enviarà tot el recaptat a l'escola que es troba a Tanzània / Foto: cedida

El Futbol Sala Sant Cugat sempre ha estat compromès amb compartir i mostrar els valors del món de l'esport a tots els jugadors de l'entitat santcugatenca. A més, fora de les pistes fa temps que engeguen diverses campanyes solidàries on la participació total del club és clau. Darrerament, el club ha col·laborat amb l'ONG Una cima, una sonrisa! per recaptar tant material esportiu -equipacions, botes de futbol sala, guants- com sanitari i aparells tecnològics per als infants de l'escola Ashira, que es troba a Tanzània. Durant aquestes setmanes d'inici de la nova temporada, entrenadors, jugadors i famílies del Futbol Sala Sant Cugat han pogut aportar el seu granet de sorra per aquesta causa.

El president de l'entitat, Jordi Palau, ha explicat a Cugat Mèdia que "la resposta de les famílies del club ha estat molt positiva". Palau creu que la participació ha estat molt bona i això anima el club a continuar creant llaços d'unió amb l'ONG de cara a futures col·laboracions.

De fet, aquesta és la segona causa solidària amb què sumen esforços 'Una cima, una sonrisa!'. En la segona edició del Dia del Soci, celebrada el juny, el club va recaptar 4.100 euros perquè l'organització pogués destinar aquests fons a la construcció de lavabos i dipòsits d'aigua en l'escola del país africà.




Jordi Palau

Just aquesta setmana marxen ja a Tanzània per fer l'escola i hem fet un recordatori a les famílies perquè portessin equipacions, ordinadors antics, sabates esportives... i ha funcionat molt bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.