L'Olímpyc Floresta, obligat a cedir Can Llobet un dia a la setmana

El club lamenta que l'antiga regidoria d'esports els obligui a cedir un dia la pista en benefici de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del pavelló municipal de Can Llobet / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu del pavelló municipal de Can Llobet / Foto: Cedida

L'Olímpyc Floresta haurà de cedir el pavelló de Can Llobet un dia a la setmana perquè hi pugui entrenar l'Handbol Sant Cugat. En un comunicat, el club lamenta aquesta decisió de l'antiga regidoria d'Esports i assenyala que amb aquesta cessió de la pista perdrà el 20% dels horaris que tenien disponibles fins ara. Una pèrdua que, segons l'entitat, 'posa en perill la viabilitat del projecte esportiu i el seu futur'.

L'Olímpyc calcula que aquesta reducció representarà que, com a mínim, cinc equips de la base hagin d'entrenar en un altre equipament. Concretament, l'anterior regidoria els va plantejar que entrenessin a la pista exterior de Can Llobet o bé a la pista de les Planes. Des del club han qualificat aquesta possible solució com una falta de respecte. "Ens sentim absolutament trepitjats perquè tot funciona sense diàleg i no tenim cap manera de defensar-nos més enllà de protestar", ha apuntat Àngel Ruiz, el president del club, en declaracions a Cugat Mèdia.

Per intentar revertir aquesta situació, el club florestà s'ha posat en contacte amb l'alcalde Josep Maria Vallès per buscar una alternativa. Ruiz ha explicat que Vallès "s'ha posat a disposició amb el propòsit d'escoltar i valorar alternatives", però no els ha pogut assegurar res a causa de l'elevat nombre de clubs i equips que necessiten entrenar a equipaments municipals de Sant Cugat.

Per cloure el comunicat, el club ha carregat contra la manca d'equipaments disponibles per als florestans i ha assegurat que no acceptaran aquesta decisió. "Al problema existent, ara se li ha d'afegir que aquests equipaments estan a disposició prioritària de les necessitats del centre de Sant Cugat abans que dels veïns de la Floresta", ha remarcat el president de l'Olímpyc. El club, que té previst començar els entrenaments a finals d'agost, encara ara la "futura negociació" amb el nou equip de govern santcugatenc.










Àngel Ruiz

Ens sentim trepitjats. Només ens queda l'acció, perquè a base de diàleg les coses, fins ara, no han funcionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.