L'Olímpyc Floresta perd el partit en el darrer minut de joc davant el Santpedor

Els florestans han caigut derrotats per 1 a 2 davant els del Bages

Imatge del partit entre l'Olímpyc i el Santpedor / Foto: Cugat Mèdia

L'Olímpyc Floresta ha perdut (1-2) davant el Santpedor a la cinquena jornada del grup 2 de la Tercera Divisió de futbol sala. Els florestans han inaugurat el marcador al primer quart d'hora amb gol d'Alejandro Ramírez, però els visitants han capgirat el marcador en el segon temps amb dianes d'Abdelkader Guettaf, al minut 32, i d'Adrià Garcia en el darrer minut de joc. Els de Carlos Nicolás continuen sense guanyar com a locals i ocupen la part mitja de la taula. El proper partit serà a la pista del Lleida, quart classificat.

L'Olímpyc Floresta continua amb una assignatura pendent en aquest inici de curs, guanyar al pavelló de Can Llobet. Els de Carlos Nicolás han perdut dos partits i n'han empatat un altre com a locals. El partit d'aquesta jornada s'ha iniciat amb bon peu amb un gol a les acaballes del primer temps.

A la represa, la reacció visitant ha arribat als darrers deu minuts. El gol més dolorós ha estat en el darrer minut de joc que ha ensorrat les possibilitats de sumar el primer triomf a la Floresta.

Carlos Nicolás

Crec que el resultat és injust, però ens ha de servir per identificar els errors comesos i corregir-los de cara a les pròximes jornades de competició.