L'Olímpyc Floresta suma el tercer triomf consecutiu a la fase d'ascens

Els florestans guanyen la Laguna en els darrers instants de partit

L'Olímpyc encadena tres triomfs consecutius / Foto: Cedida

Un gol de Xavier Monrabal, a falta de quatre minuts per al final, ha certificat el tercer triomf consecutiu de l'Olímpyc Floresta davant la Laguna (2-1) a la penúltima jornada de la fase d'ascens a Segona B de futbol sala. Els florestans són quarts i afronten sense opcions de pujar la darrera jornada a la pista del Santpedor, segon classificat, el proper dissabte.

L'Olympic ha obert la llauna al minut 3 amb un gol d'Adrià Santaolalla. Al minut 11, la Laguna ha empatat el marcador, en un partit molt igualat on els blaus-i-blancs han hagut de lluitar molt per endur-se el triomf. Xavier Monrabal ha marcat el segon gol dels florestants al 39, que ha acabat sent el gol definitiu que permet als de Carlos Nicolás sumar el seu cinquè partit sense coneixer la derrota.

L'entrenador de l'Olympic Floresta, Carlos Nicolás, explica que s'havien proposat a la segona volta "millorar els resultats que havien obtingut a la primera" i que ho han aconseguit. Nicolás, apunta que acaben la fase d'ascens "amb bon regust de boca".

Carlos Nicolás

A la segona volta, ens havíem proposat millorar els resultats que havíem obtingut a la primera i ho hem aconseguit.