El Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta somien amb la Divisió d'Honor femenina

Tots dos equips ocupen la part alta del grup 1 de la Primera Divisió


  • Comparteix:

Futbol Sala Sant Cugat i Olímpyc Floresta volen pujar a Divisió d'Honor / Foto: Cedida

Futbol Sala Sant Cugat i Olímpyc Floresta volen pujar a Divisió d'Honor / Foto: Cedida

El Futbol Sala Sant Cugat, segon, i l'Olímpyc Floresta, sisè, lluiten per l'ascens a Divisió d'Honor, màxima categoria catalana, al grup 1 de la Primera Divisió. Les vermell-i-negres es troben invictes compartint lideratge amb l'Industrias Santa Coloma, però amb un partit menys que les colomenques. L'Olímpyc està a quatre punts del líder i afronta els propers partits amb l'objectiu de consolidar-se a la part alta de la taula.

Els dos representants del futbol sala santcugatenc femení estan competint a un bon nivell i afronten el tram final de temporada amb objectius molt semblants. El Futbol Sala Sant Cugat es mostra molt ambiciós i a ningú se li escapa que l'ascens és un repte real.

La seva entrenadora, Chiqui Baena, explica que hi ha molta il·lusió entre les jugadores per pujar a la Divisió d'Honor. Una regularitat de resultats destacada amb un balanç de cinc triomfs i un empat.

Una d'aquestes victòries va ser en el derbi davant l'Olímpyc Floresta per 2 a 0. Les florestanes, després d'un bon inici de lliga, han patit algun sotrac, però s'han anat recuperant a poc a poc. L'entrenador, Gerard Zorita, ressalta que l'objectiu és la permanència, però els propers partits poden marcar un altre camí si s'aconsegueixen guanyar.








Gerard Zorita

Primer hem de pensar en la permanència i després ja veurem.

Chiqui Baena

Volem pujar de categoria i aquest és el nostre objectiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.